Спроба замаху на голову Rheinmetall: у Німеччині виступили із заявою

Генеральний директор концерну Rheinmetall Армін Паппергер / Фото: Telegram / Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

У Rheinmetall випустили заяву, в якій йдеться про те, що вони завжди вживають необхідних для забезпечення безпеки заходів, регулярно консультуючись з органами безпеки.

В уряді Німеччини заявили, що дуже серйозно ставляться до повідомлень про підготовку вбивства голови німецького оборонного концерну Rheinmetall.

Про це пише Reuters.

«Ми не дозволимо залякати себе Росії і продовжуватимемо робити все можливе, щоб запобігти російським загрозам у Німеччині», – зазначає міністр внутрішніх справ ФРН Ненсі Фезер..

У Rheinmetall не підтвердили інформацію ЗМІ безпосередньо, проте випустили заяву, в якій йдеться про те, що вони завжди вживають необхідних для забезпечення безпеки заходів, регулярно консультуючись з органами безпеки.

Тим часом німецька оборонна компанія Hensoldt, яка займається виробництвом радарних технологій для системи IRIS-T, вирішила переглянути свої заходи безпеки.

Нагадаємо, спроба вбивства Арміна Паппергера була частиною серії замахів на керівників підприємств оборонної промисловості у Європі. За інформацією CNN, замах на голову концерну Rheinmetall вдалося зірвати завдяки співпраці американської розвідки та німецьких спецслужб.

Читайте провідні новини дня:

  • Удар по «Охматдиту»: патрульний розповів про останні хвилини лікарки, яка рятувала дітей
  • Навіщо племінниця міністра оброни РФ Білоусова записала звернення до дядька – ексклюзив ТСН
  • Мобільний зв'язок та Інтернет по годинах: оператори назвали загрози найближчого часу

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *