Стало відомо, яким буде OnePlus 13: смартфон може втратити важливу «фішку»

OnePlus 13 отримає найкращий екран на ринку та величезну батарею / фото OnePlus

Авторитетний інсайдер Digital Chat Station розповів, яким буде наступний флагман OnePlus. Це перший великий витік про OnePlus 13, реліз якого відбудеться тільки в листопаді або грудні 2024 року.

Як очікується, смартфон одним із перших отримає процесор Snapdragon 8 Gen 4, який буде зроблений із застосуванням 3-нм техпроцесу. Ще одним помітним апгрейдом стане високоякісний дисплей 2K 8T LTPO, який є одним із найкращих екранів на ринку.

Крім того, апарату приписують батарею ємністю 6000 мА, яка зробить OnePlus 13 ще автономнішим і довговічнішим. Але при цьому смартфон позбудеться підтримки бездротової зарядки. Ймовірно, це якраз таки пов’язано зі збільшеною місткістю батареї, яка додає вагу і займає більше місця всередині пристрою, що ускладнює встановлення магнітної котушки, необхідної для бездротової зарядки.

Відео дня

Нагадаємо, попередник, OnePlus 12, був оснащений батареєю 5400 мАг і підтримував як дротову зарядку потужністю 100 Вт, так і бездротову на 50 Вт. Відсутність цієї функції в OnePlus 13 напевно розчарує багатьох користувачів.

Тим часом виробник «тизерить» анонс OnePlus Ace 3 Pro, який може стати найдоступнішим флагманом на базі Snapdragon 8 Gen 3. Пристрій вийде в найближчий місяць і буде конкурувати з Redmi K70 Ultra і Realme GT 6.

Практично кожен новий смартфон, випущений брендом OnePlus, має чудове співвідношення ціни і якості – традиція не обійшла стороною. Спеціалісти розповідали, чим він примітний і чому це справжній топ за свої гроші в 2024 році.

А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти вибрали 8 найкращих компактів на ринку. Ці смартфони не тільки радують характеристиками, а й зручно сидять у руці.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *