Станом на 15 травня у Вінницькій області зафіксовано 8 летальних випадків від COVID-19: загалом підтверджено 674 випадки хвороби

Станом на 11:00 15 травня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 1022 підозри на COVID-19. У 674 випадках виявлений коронавірус, в т.ч. у 45 дітей (м. Вінниця – 31, Гайсинський, Вінницький райони – по 4, Барський, Калинівський, Літинський, Томашпільський, Тростянецький, Чернівецький райони – по 1 дитині).

На жаль, сьогодні в області зафіксували 8-й летальний випадок від COVID-19 (м. Вінниця – 4, Калинівський район – 2, Козятинський та Літинський райони – по 1).

Зазначається, що двоє хворих на Covid-19 з одного села потрапили у лікарню в Хмільнику. Чоловік помер, а жінку перевели до лікарні у Вінниці. Про це повідомляють на сайті Хмільницької РДА.

“Чоловік 1940 року народження, житель с. Уладівка Літинського району, у якого було підтверджено коронавірусну інфекцію 14 травня, помер сьогодні зранку. Поступив у лікарню у важкому стані з захворюванням серцево-судинної системи та, не приходячи до свідомості, помер.

На сьогодні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває на лікуванні 1 жінка, жителька с.Уладівка Літинського району”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією медичних працівників, ще одну пацієнтку також з цього села 13 травня було переведено з Хмільницької ЦРЛ до Вінницької центральної районної лікарні.

Вінницький  МОЗ повідомляє, що кількість тих, хто видужав становить 364 особи (в т.ч. 24 дитини, 129 медичних працівників), з них по м. Вінниця 179 осіб (підтверджено двома негативними результатами лабораторних досліджень).

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 26 адміністративних територіях (м. Вінниця – 361, Калинівський район – 74, Вінницький район – 43, Жмеринський район – 31, Тростянецький район – 19, Барський, Літинський райони – по 15, Гайсинський район – 14, Погребищенський район – 13, Козятинський, Немирівський, Томашпільський райони – по 10, Тиврівський район – 8, Липовецький район – 7, Ямпільський район – 6, Муровано-Куриловецький, Оратівський, Тульчинський, Хмільницький райони  по 5, Могилів-Подільський, Чернівецький райони – по 4, Крижопільський район та м. Ладижин  по 3, Іллінецький район – 2, Бершадський та Шаргородський райони – по 1 випадку).

(Еще нет голосов, оставьте первым)