Священник заплатив кілеру $40 тисяч, щоб вбити коханого його доньки: подробиці, фото

Самуель Пасільяс / Фото: RIVERSIDE POLICE

Хлопець вижив.

У США пастора з Ріверсайда, штат Каліфорнія, заарештували за декількома звинуваченнями в тому, що він найняв кілера для вбивства хлопця своєї дочки. 

Про це пише People.

Увечері 21 жовтня 2023 року у нього було зроблено декілька пострілів, але він вже оговтався від отриманих поранень. Розслідування встановило, що 47-річний Самуель Пасільяс здійснив замовне вбивство чоловіка, йдеться у прес-релізі Департаменту поліції округу Ріверсайд.

«Дорослий чоловік, який став жертвою, заявив, що їхав вулицею, коли поряд з ним зупинився інший автомобіль. З цього авто було відкрито вогонь, і в нього було завдано декілька ударів. Потерпілий сам доїхав до лікарні, де йому надали допомогу, а поліцейські знайшли докази стрілянини», — йдеться у повідомленні.

На той час Пасільяс був відомий як пастор місцевої іспанськомовної церкви у Вікторвіллі, Каліфорнія, і батьком дівчини жертви.

«Детективи виявили докази того, що батько зустрічався з людьми, яких він найняв, і надав їм інформацію про жертву, зокрема його місцерозташування у вечір стрілянини», — йдеться у пресрелізі. «Детективи також встановили, що батько заплатив цим людям майже 40 000 доларів США, і вони вели спостереження за жертвою протягом декількох тижнів до того, як намалися застрелити його».


Священник заплатив кілеру $40 тисяч, щоб вбити коханого його доньки: подробиці, фото

Самуель Пасільяс / Фото: RIVERSIDE POLICE

13 березня Пасільяса помістили до Центру утримання під вартою ім. Роберта Преслі за підбурювання до вбивства, змову з метою вбивства, замах на вбивство і напад зі смертоносною зброєю.

Один з імовірних кілерів, 55-річний Хуан Мануель Себрерос, також був поміщений до в'язниці Роберта Преслі за змову з метою вчинення вбивства, замах на вбивство і напад зі смертоносною зброєю. 


Священник заплатив кілеру $40 тисяч, щоб вбити коханого його доньки: подробиці, фото

Хуан Мануель Себрерос / Фото: RIVERSIDE POLICE

Обидва чоловіки перебувають під заставою в мільйон доларів, і поки відомо, чи будуть нові арешти.
Розслідування триває.

Нагадаємо, в Італії священник під кокаїном влаштував ДТП. Це вже друга аварія, спричинена ним.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *