Суперкубок Англії: «Манчестер Сіті» зіграє проти «Манчестер Юнайтед»

Матч розпочнеться о 17:00 за київським часом.

«Манчестер Юнайтед»

Сьогодні, 10 серпня, в матчі на Суперкубок Англії зустрінуться переможець АПЛ «Манчестер Сіті» та володар Кубка Англії «Манчестер Юнайтед». 

Гра відбудеться на стадіоні Вемблі в Лондоні і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

У минулому сезоні в АПЛ «Манчестер Сіті» двічі вигравав у МЮ — 2:1 і 3:1. Але у фіналі Кубка Англії манкуніанці взяли реванш 2:1. Загалом у останніх п’яти матчах у МС три перемоги, а у МЮ — дві. 

Трохи статистики: 

  • загалом команди провели між собою 193 матчі, за підсумками яких перевага у МЮ: 79 перемог, 61 поразка, 53 нічийні результати;
  • у рамках Суперкубку Англії команди зустрічалися двічі, в обох випадках перемагав МЮ;
  • у 2010 та 2011 роках МЮ обігравав «Ман Сіті» у матчах за Суперкубок з перевагою в один м’яч;
  • минулого сезону «Ман Сіті» виграв чемпіонат Англії;
  • минулого сезону МЮ виграв Кубок Англії, обігравши у фіналі «Ман Сіті» (2:1);
  • МЮ є найтитулованішою командою в історії Суперкубку Англії (21 трофеїв), а «Ман Сіті» завоював шість Суперкубків Англії, але три останні — програв. При цьому в трьох останніх матчах за Суперкубок Англії «Ман Сіті» пропускав на останніх хвилинах (89, 90+4, 90+11 хвилин).

Що ж до цього матчу, то за версією експертів Favbet, фаворитом є команда Хосепа Гвардіоли. Так, на перемогу «Манчестер Сіті» можна поставити з коефіцієнтом 1.66. Потенційний успіх «Манчестер Юнайтед» оцінюється коефіцієнтом 5.30, а ймовірність нічиєї — 4.70.

Нагадаємо, що 25 травня «Манчестер Юнайтед» став володарем Кубка Англії. У фінальному манкуніанському дербі команда здолала «Манчестер Сіті» з рахунком 2:0.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *