«Таврія» про ситуацію щодо Кринок: Сили оборони продовжують працювати на лівобережжі Дніпра

скриншот мапи Deep State

Сили оборони України перебувають на визначених Генштабом позиціях лівобережжя Дніпра та знищують окупантів.

Деталі: Відповідаючи на запитання щодо ситуації в Кринках речник зазначив, що вона «трохи не така критична, як її інтерпретують деякі медіа і блогери».

Пряма мова: «Ключовий наш меседж такий – Сили оборони України продовжують виконувати бойові завдання на Лівобережжі Дніпра, зокрема і в районі населеного пункту Кринки.

Однак, дійсно, більшість основних позицій українських військ у цьому селі внаслідок інтенсивного комбінованого і тривалого вогневого впливу противника зруйновані вщент. Саме село перетворилося на груду каміння, воно повністю знищене ворожими обстрілами.

Це вже давно не населений пункт, а місце, в якому, фактично, неможливо тримати оборону. Але українські захисники і надалі перебувають на визначених позиціях і на плацдармах на Лівобережжі Дніпра: знищують окупантів і завдають російській армії відчутних втрат. Крім Кринок маємо інші плацдарми і бойова робота на Лівобережжі Дніпра продовжується».

Що передувало: 16 липня джерела «Української правди» в морській піхоті повідомили, що українські підрозділи відійшли з селища Кринки на лівому березі Херсонщини.

Знати більше: «Слідство.Інфо»: 788 українських військових зникли безвісти у Кринках

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *