Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п’яти цінових категоріях

Redmi Turbo 3 — найкращий бюджетний смартфон за співвідношенням ціна-потужність / фото Xiaomi

Розробники тесту AnTuTu, який останніми роками слугує «мірилом» продуктивності смартфонів, опублікували рейтинги Android-пристроїв за співвідношенням ціни та продуктивності станом на вересень 2024 року.

Усі смартфони розділили на 5 категорій: до 999 юанів (до 140 доларів), до 1999 юанів (~280 доларів), до 2999 юанів (~420 доларів), до 3999 юанів (~560 доларів) і 3999 юанів та вище. Для опитування враховувалися роздрібні ціни в Китаї і потужність за середнім балом у тесті AnTuTu.

  • У найдешевшій категорії, до 999 юанів, лідерами виявилися ZTE Voyage (Yuanhang), Wiko Hi Enjoy 60s і iQOO Z9x.
  • Далі йде топ смартфонів, які в Китаї продаються за ціною від 143 до 280 доларів. Десятку очолив Redmi Turbo 3. Відразу за ним – Realme GT Neo 6. На третьому місці опинився колишній лідер Redmi K70E.

  • У середньобюджетній категорії на першому місці стоїть новенький iQOO Z9 Turbo+, який за начинкою перевершує низку іменитих флагманів. Колишній лідер, Redmi K70 Extreme Edition, опустився на друге місце. Третє місце за iQOO Neo 9.
  • У рейтингу субфлагманів лідирує OnePlus Ace 3 Pro. Його називають першим у світі неігровим смартфоном з акумулятором 5500 мАг. На другому місці – Realme GT5 Pro. Далі – iQOO Neo9 Pro.

  • Добірку флагманів (ціна вище 560 доларів) очолює лінійка Red Magic. Перше і друге місця посідають Red Magic 9 Pro і Red Magic 9S Pro, а третє місце дісталося Red Magic 9 Pro+.
  • Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п'яти цінових категоріях

    Категорія до 140 доларів /  © AnTuTu

    Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п'яти цінових категоріях

    Категорія до 285 доларів /  © AnTuTu

    Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п'яти цінових категоріях

    Категорія до 560 доларів /  © AnTuTu

    Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п'яти цінових категоріях

    Категорія до 420 доларів /  © AnTuTu

    Топ за свої гроші: експерти обрали найкращі смартфони в п'яти цінових категоріях

    Категорія від 560 доларів /  © AnTuTu

    Як повідомляв УНІАН, піратству на Android, найімовірніше, прийшов кінець. Нова уліліта блокує платні додатки, якщо вони були встановлені не з Play Market. Блокування можна тимчасово уникнути, не оновлюючи ОС. Але цей крок загрожує вразливістю системи.

    А поки що ми чекаємо на жовтневу презентацію Apple. Вона відбудеться в «найближчі тижні». Головною темою івенту стануть перші комп’ютери Mac на чипсетах M4, також мають оновити базовий iPad і iPad Mini.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *