Трамп накинувся з образами на Гарріс: що розізлило політика

Дональд Трамп. / Фото: Associated Press

Політик назвав свою конкурентку у президентських перегонах "тупою".

Кандидат від республіканців у президенти США Дональд Трамп накинувся з образами на віцепрезидентку Камалу Гарріс, яка висувається від Демократичної партії. Причиною обурення стала незгода демократки на умови республіканця щодо дебатів.

Про це з посиланням на пости Трампа у соцмережі Truth Social повідомляє Politico.

«Я побачу її (Камалу Гарріс — Ред.) 4 вересня або не побачу взагалі», — гнівно висловився колишній президент. 

Зокрема, експрезидент писав, що у Гарріс «низький IQ» та їй, з його слів, не вистачає «розумових здібностей» для дебатів із ним. Що більше — він навіть назвав свою конкурентку «тупою». Мовляв, віцепрезидентка «може читати телесуфлер», але не може говорити експромтом.

«Ми зробимо це з Fox, якщо вона з'явиться. Я не думаю, що вона з'явиться (на дебатах — Ред)»,- заявив Трамп на своєму мітингу в Джорджії. 

Нагадаємо, днями стало відомо, що Трамп погодився на пропозицію Fox News провести дебати з Гарріс. Публічна дискусія між політиками запланована на 4 вересня.

Після цього команда демократки заявила: пропозицію щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News, вважають неприйнятною. Натомість Гарріс піде на дебати на телеканал ABC 10 вересня, які раніше були узгоджені з командою Трампа.

 

Офіційно! Камала Гарріс – кандидатка у президентки від Демократичної партії США.


Трамп накинувся з образами на Гарріс: що розізлило політика


tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *