Трамп: Путін ніколи б не наважився на повномасштабне вторгнення, якби я був президентом

Скриншот відео Fox News

Колишній президент США Дональд Трамп в інтерв’ю Fox News ухильно відповів на запитання чи продовжить він допомагати Україні зброєю, чи дозволить Путіну окупувати частину або всю Україну, якщо його знову оберуть президентом.

Деталі: Трамп сказав, що сподівається, що цього не дійде. До того часу, поки він візьме на себе повноваження президента, пройде багато часу, більше дев’яти місяців. За його словами, для війни і політики це «вічність».

За його словами, Росія має потужну армію, хоч українці і є дуже хоробрими, Трамп вважає, що потрібно було домовлятися і шукати компромісу. 

Він також зазначив, що питання війни в Україні є для нього дуже болючим, бо якби він був президентом, Путін ніколи б не наважився на вторгнення.

Пряма мова: «Я дуже добре знав Путіна, у нас були добрі стосунки. Він би ніколи не зважився на широкомасштабне вторгнення, якби я був президентом.

Якби у нас був справжній лідер, він (Путін — УП) би ніколи цього не зробив. Пам’ятаєте, він не робив цього упродовж років, і не було ніякої реальної загрози, що він це зробить. 

Я говорив з Путіним, я казав: «Ти не можеш цього зробити». Якби я був президентом, люди жили б, і всі ці чудові міста, культура… Їх ніщо не може замінити».

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *