Трамп звинуватив Байдена у вторгненні РФ в Україну

Трамп вкотре розкритикував Байдена / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що мав добрі стосунки з Путіним і відмовляв його від нападу на Україну.

Як заявив Трамп в інтервʼю мільярдеру Ілону Маску, вторгнення РФ в Україну сталося через політику Джо Байдена. Він деталізував, що Байден почав говорити про членство України в НАТО, а це спонукало володаря Кремля вторгнутися в Україну.

«Байден почав говорити такі дурні речі. Наприклад, він сказав, що Україна може бути членом НАТО, але РФ ніколи б не погодилася на це. Війна мала нульові шанси початися, якби я був президентом», — вважає Трамп.

Відео дня

Він висловив думку, що «Україна зараз не має достатньо чоловіків» для того, щоб воювати, тому і використовує «дуже молодих, або дуже старих».

Сам же кандидат обіцяє, що в разі обрання президентом почне діалог з Путіним. Він згадав, що «добре ладнав з Путіним і мав його повагу». Також він заявив, що у нього було «чимало розмов про Україну. «Я казав Путіну — не роби цього», — уточнив політик і додав, що Україна була для Путіна «тим, чого він жадав найбільше».

У віце-президентки Камали Гарріс вже відреагували на інтерв’ю Трампа з Маском. «Двоє найгірших людей, яких ви знаєте, зараз в ефірі», — йдеться в коментарі. У Гарріс назвали Маска «лакеєм для Трампа, який поширює його мерзенні ідеї на мільйонну аудиторію через один з найпопулярніших сайтів у світі».

Нагадаємо, у листопаді в США пройдуть президентські вибори.

Заяви Трампа про війну в Україні

Трамп привернув до себе увагу суперечливою заявою про те, що здатен закінчити війну в Україні за добу. Крім того, він увесь час твердить, що якби  переміг на президентських виборах США у 2020 році, то Путін не вторгся б в Україну.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *