Турист викрив обман з найвищим водоспадом Китаю – що не так

Водоспад у Китаї / Фото: скриншот

Чоловік випадково викрив обман у одній з найпопулярніших туристичних точок Китаю.

Мандрівник, який відвідав гору Юньтай у Китаї, з якої стікає найвищий безперервний водоспад на території країни, викрив обман – вода насправді витікала з труби. 

Про це пише BBC.

Щороку на гору Юньтай помилуватися унікальним водоспадом приїжджали тисячі туристів. Вони захоплювалися природним дивом й щиро вірили, що це все – насправді. 

Один з туристів здійснив свою мрію й піднявся на гору Юньтай. Дорогою він подолав чимало перешкод, однак був впевнений, що результат вартуватиме його зусиль. Проте на вершині гори хлопець побачив, що 312-метровий водоспад витікає з труби. 


Турист викрив обман з найвищим водоспадом Китаю – що не так

Водоспад у Китаї на горі Юньтай / Фото: скриншот

«Я пройшов через усі труднощі до джерела водоспаду Юньтай тільки для того, щоб побачити трубу», – написав у Мережі обурений мандрівник.

Що каже керівництво парку Юньтай

На пост туриста відреагувало керівництво парку Юньтай. Там наголосили, що мовиться не про обман, а про маленьке «покращення». Воно начебто діє лише у сухий період, аби туристи, які подолали шлях, не вважали себе обманутими.

Влада вже надіслала незалежних розслідувачів, які встановлюватимуть, що ж насправді трапилося у парку. Проте його керівників вже закликали попереджувати про такі «покращення».

Нагадаємо, у Польщі жінка на очах у людей викидала у смітник 50 тисяч злотих: навіщо вона це зробила.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *