У Дрогобичі чиновник розтратив мільйон на фіктивному вивезенні сміття

Гроші за вивезення сміття виділялися з бюджету, але його насправді не вивозили. Чиновник також обіцяв запустити лінію із сортування сміття, але відходи просто накопичувалися на відведеній ділянці.

У Дрогобичі Львівської області директора комунального підприємства підозрюють у розтраті понад мільйона гривень на організованій ним схемі фіктивного вивезення сміття. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як зазначили в прокуратурі, 39-річний директор КП Дрогобицької міськради оформляв витрати за послуги з вивезення сміття, яке насправді не вивозили.

“Як результат – збитки за нібито утилізовані відходи перевищили один мільйон гривень”, – сказано в повідомленні.

Читайте також: Розтрата грошей на будівництві доріг: СБУ викрила мера Коростишева у службовій недбалості

Чиновник також обіцяв запустити в роботу лінію із сортування сміття, але фактично накопичував відходи на відведеній ділянці.

Держекоінспекція у Львівській області заявила, що на звалищі в Дрогобичі “істотно перевищений вміст забруднювальних речовин, зокрема цинку, фосфору, нітратів, свинцю та інших”.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом можливої ​​причетності посадовців комунального підприємства з Дрогобича до присвоєння або розтраті коштів місцевого бюджету.

(Еще нет голосов, оставьте первым)