У Вінниці суд обрав міру запобіжного заходу подружжю, яке підозрюються у виготовленні та розповсюдженні дитячої порнографії

Сьогодні, 9 липня, суд обрав міру запобіжного заходу учасникам злочинної групи, що підозрюються у розповсюдженні дитячої порнопродукції. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини.

Зазначається, що слідство клопотало в суді про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді  тримання під вартою без можливості внесення застави.

Як інформують у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 9 липня двом зловмисникам, затриманим поліцією в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст.301 ККУ (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію), Вінницьким міським судом обрана міра запобіжного заходу.

До жінки застосовано запобіжний захід – 60 діб арешту з правом внесення застави в розмірі понад 3 млн грн. Однак, до чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності на території Австрії, суд чомусь поставився більш поблажливо. Йому призначено 60 діб тримання під вартою з правом внесення грошової застави в розмірі лише 300 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (659 тисяч грн.).

Нагадаємо, 7 липня у Вінницькому районі поліція викрила подружжя, яке виготовляло та розповсюджувало дитячу порнографію.

(Еще нет голосов, оставьте первым)