У Вінниці вночі відбулась стрілянина: зловмисника затримали спецпризначенці КОРДУ

22 квітня у Вінниці бійці спецпідрозділу КОРД затримали 35-річного місцевого жителя, який влаштував стрілянину. Як інформують у відділі комунікації ГУ НП у Вінницькій області, близько 02:00 між вінничанами виник конфлікт через порушення одним з чоловіків тиші.

За попередньою інформацією, один із чоловіків дістав зі свого автомобіля нарізну мисливську гвинтівку та пристрій для відстрілу гумових куль. Надалі, погрожуючи потерпілому, здійснив постріл з пістолета в область голови свого супротивника. В результаті потерпілий отримав тілесне ушкодження у вигляді рваної рани щоки.

Зазначається, що після  поїхав з місця події. Водночас потерпілий викликав поліцію. До ранку над розкриттям злочину працювала слідчо-оперативна група поліції, оперативники Управління карного розшуку та Вінницького відділу поліції. Поліціянти встановили підозрюваного – 35-річного вінничанина. Для його затримання наказом начальника ГУ НП було введено операцію “Грім” та залучено бійців спецпідрозділу КОРД.

Затримали чоловіка в одному з орендованих ним помешкань. У квартирі вилучили зброю та набої й направили вилучене на експертизу.


Наразі триває розслідування. За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження згідно з ч.4 ст.296 ККУ (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді ув’язнення терміном від 3 до 7 років.

(голосов: 1, в среднем: 5,00 из 5)