У Вінниці водій на пішохідному переході збив на смерть 75-річну жінку

Вчора, 8 серпня, близько 21:40 у Вінниці на проспекті М.Коцюбинського сталася смертельна ДТП за участі  пішохода. Про це повідомляє ГУ НП області.

За інформацією поліції, 54-річний житель села Велика Вулига Тиврівського району за кермом автомобіля Volkswagen Caddy допустив наїзд на жінку-пішохода, коли та переходила дорогу по “зебрі”. Після вчинення  ДТП  водій почав тікати з місця пригоди, але таксисти, які стали очевидцями автопригоди, наздогнали та затримали винуватця аварії.

Свідки розповідають, що жінка, яка стала жертвою ДТП, продавала квіти біля ресторанів та кафе. На жаль, від отриманих травм 75-річна вінничанка померла на місці події.

За словами водія, він пізно помітив жінку на дорозі та не встиг загальмувати, а вчинив втечу через те, що злякався відповідальності за вчинене. Чоловік освідуваний, він був тверезим. Його затримано в процесуальному порядку, автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі.

(Еще нет голосов, оставьте первым)