У Вінниці водій-юнак потрапив у чергове ДТП. Цього разу хлопець знаходився у стані наркотичного сп'яніння

У Вінниці в середу, 17 липня, на вулиці Лебединського патрульні помітили хлопця, який рухався на скутері без номерного знаку. Йому подали сигнал про зупинку, на що водій додав швидкості й невдовзі зіткнувся з автомобілем Mercedes Vito, який рухався попереду.

Зазначається, що в результаті ДТП ніхто не постраждав. Водії транспортних засобів вирішили обійтись без допомоги поліції та відмовились складати протокол.

При перевірці документів хлопця патрульні встановили, що водію скутера немає  років, а його транспортний засіб не зареєстрований. Також було встановлено, що протягом тижня юнак вже потрапляв на ньому в ДТП.

Крім того, неповнолітній мав ознаки наркотичного сп’яніння. На вимогу працівників поліції хлопець пройшов медичний огляд у наркодиспансері, в результаті якого в організмі 17-річного юнака виявили канабіс. На місце події патрульні викликали батьків хлопця, які пообіцяли, що подібне більше не повториться.

Тим часом, на неповнолітнього правопорушника складено 5 адміністративних матеріалів: рух на незареєстрованому скутері, керування без посвідчення водія, перетин суцільної лінії,  на вимогу  та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

(Еще нет голосов, оставьте первым)