В Ілона Маска на початку року народилась 12-та «таємна» дитина — Bloomberg

Ілон Маск став батьком 12 дитини / Фото: Associated Press

Ілон Маск став батьком у 12-й раз. З'явилися нові подробиці про особисте життя мільярдера.

В американського підприємця-мільярдера Ілона Маска на початку 2024 року народилась 12-та дитина від виконавчої директорки «Neuralink» Шівони Зіліс

Про це пише Bloomberg.

«Він (Ілон Маск — ред.) є батьком щонайменше 12 дітей. Шість з них народилися за останні п'ять років — троє зі співачкою Граймс і троє з Шівон Зіліс, зокрема й одна дитина, про яку досі не було відомо», — йдеться у матеріалі.

Близькі до Маска джерела розповіли, що 12-та дитина народилась на початку цього року. Проте сам підприємець не відповів на запити журналістів, а Шівон Зіліс відмовилась давати коментарі.

2023 року стало відомо, що Ілон Маск має ще одну, третю спільну дитину від співачки Grimes — сина на імʼя Техно Механікус, або Тау. Від Шівони Зіліс Маск також має двоє близнюків — вони народилися у 2021 році.

«Він справді хоче, щоб розумні люди народжували дітей», — сказала Зіліс про Маска, який тоді запропонував стати її донором сперми, щоб, додає Айзексон, «діти були генетично його». 

Нагадаємо, Бернар Арно, французький мільярдер і генеральний директор конгломерату предметів розкоші LVMH, обігнав Ілона Маска і став найбагатшою людиною світу після того, як акції його компанії зросли майже на 1,5% під час ранкових торгів у Європі.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *