В Одеському ТЦК прокоментували скандал зі штовханням жінки на людину у візку

В Одеському обласному ТЦК та СП повідомили, що родичі затриманого чоловіка провокували військовослужбовців роти охорони на протиправні дії відносно себе та ображали їх.

Про це у Фейсбуці повідомили в Одеському обласному ТЦК та СП, передає Укрінформ.

Зазначається, що 11 липня близько 18.00 години до Білгород-Дністровського РТЦК та СП прибула група цивільних осіб (5 жінок та чоловік у інвалідному візку) з вимогами відпустити їх родича, який був доставлений до РТЦК та СП через те, що знаходився у розшуку у зв'язку з неприбуттям по повістці.

Родичі затриманого громадянина почали вимагати від добового наряду роти охорони допустити їх на територію РТЦК та СП та викликати керівника. Військовослужбовці відмовили у перепустці на територію, посилаючись на Інструкцію про порядок здійснення перепускного режиму.

«На відмову про допуск на територію жінки почали вимагати відпустити їх родича, мотивуючи незаконним затриманням вищезазначеного громадянина. При цьому постійно провокували військовослужбовців роти охорони на протиправні дії відносно себе, ображали їх», — йдеться у повідомленні.

В ТЦК додали, що після особистої бесіди т.в.о. начальника Білгород-Дністровського РТЦК та СП з родичами громадянина, останньому була вручена повістка на прибуття до Білгород-Дністровського РТЦК та СП на іншу дату.

«Щодо експресивної поведінки військовослужбовця роти охорони Білгород-Дністровського РТЦК та СП, яка зафіксована на камеру, повідомляємо, що наразі переважна кількість особового складу РТЦК та СП – це військовослужбовці, переведені з бойових підрозділів за станом здоров’я внаслідок важких поранень, та які часто знаходяться в процесі реабілітації та адаптації до несення служби в тилових підрозділах Збройних сил України», — додали військові.

Як повідомляв Укрінформ, працівники ТЦК та СП у Білгород-Дністровському Одеської області штовхнули на людину в кріслі колісному жінку, яка намагалася зайти на територію.

Відео інциденту шириться місцевими телеграм-каналами.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *