В ОП прокоментували заяву віце-президента Трампа про замороження війни в Україні (відео)

Подоляк прокоментував заяву Венса про замороження війни в Україні / скріншот з відео

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк прокоментував заяву віце-президента Дональда Трампа — Джей Ді Венса про замороження війни та нейтральний статус України. 

В ефірі проєкту «Тема з Мосейчук» Подоляк назвав такі заяви американського політика «передвиборчим хайпом».

«Впав рівень взагалі глобального політичного процесу. В ньому немає сьогодні аналітичності. Є багато спекулятивних інформаційних складових, бо всі хочуть хайпанути. Електоральний цикл — це момент, коли ти можеш на всьому хайпувати», — заявив Подоляк.

Радник голови ОП переконаний, що позиція кандидатів радикально змінюється одразу після виборів.

«Сполучені Штати в повному обсязі, що при демократах, що при республіканцях — інституційно вони будуть надавати все необхідне Україні. Це об’єктивний процес цієї війни. Він незворотній», — сказав Подоляк.

«Суб’єктивно — ти можеш надавати будь-який коментар. Ми тут також можемо дискутувати про фінали війни. І він буде вкрай негативний для росії», — додав він.

Подоляк прокоментував заяву Венса про замороження війни в Україні

Заяви Венса про мир в Україні

У разі обрання Дональда Трампа на ще один президентський термін його адміністрація вимагатиме від України та ЄС піти на невигідні переговори з Росією та фактично «заморозити» бойові дії. Про це заявив кандидат у віце-президенти США від Трампа Джеймс Ді Венс.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *