В Україні через обстріли знеструмлені понад 10 тисяч споживачів у п’яти областях

Унаслідок ворожих обстрілів знеструмлено понад 10 тис. абонентів у Донецькій, Сумській, Дніпропетровській, Миколаївській та Запорізькій областях.

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України, передає Укрінформ.

«У Дніпропетровській області внаслідок бойових дій знеструмлювались 1,6 тисячі споживачів, на ранок 1,4 тисячі залишаються без напруги», — йдеться в повідомленні.

У Донецькій області минулої доби знеструмлено 5,8 тис. абонентів у 7 населених пунктах. Енергетики заживили 3,9 тисячі абонентів у 4 населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 140 населених пунктів, що загалом становить 86,5 тис. абонентів.

У Запорізькій області внаслідок бойових дій залишаються без напруги 3,9 тис. споживачів у 54 населених пунктах, у Миколаївській — 226 абонентів, у Харківській — 38,4 тис. абонентів, у Херсонській — понад 26 тис. споживачів у 48 населених пунктах, у Чернігівській — 1,2 тис. абонентів у 21 населеному пункті.

Через артобстріл з боку кордону РФ у Сумській області знеструмлено 3,1 тис. споживачів у 21 населеному пункті. Загалом внаслідок бойових дій без напруги залишається 86 населених пунктів — 7,3 тис. споживачів.

Як повідомлялося, протягом минулої доби енергетики відновили енергоживлення для 26 тис. споживачів, без електропостачання залишаються 495 населених пунктів.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *