Вчитель надсилав ученицям свої голі фото та купував їм секс-іграшки

Учитель надсилав школяркам свої відверті фото / Фото: pixabay.com

Також він вихвалявся, як займався сексом з іншими.

Вчитель-збоченець зізнався, що надсилав ученицям свої оголені фотографії, пропонував купити їм секс-іграшки, а потім вихвалявся, що «вклав у ліжко» інших.

Про це пише Daily Star.

Неназваного викладача в Новій Зеландії наразі допитують в рамках розслідування, яке проводить Дисциплінарний трибунал для вчителів країни. Як повідомляє New Zealand Herald, інциденти сталися між 2020 і 2022 роками, коли чоловік почав надсилати повідомлення учениці 12-го класу, щоб сказати їй, що вона «красива» і що він в неї закоханий.

Він використовував для цього застосунок для обміну повідомленнями Signal, сподіваючись зберегти це в таємниці, що, очевидно, не спрацювало. Згідно з повідомленнями, після освідчення в коханні він купив їй секс-іграшку і надіслав учениці свої оголені фотографії, вимагаючи від неї зробити те ж саме у відповідь.

Він також торкався її в сексуальній манері під час обіймів. Під час розслідування з'ясувалося, що дівчина була не єдиною, оскільки він так само поводився з іншою ученицею, яка навчалася в останньому класі школи.

Однак цю школярку він забрав із занять і змусив піти до свого кабінету – саме там він похвалився, що займався сексом з колишньою ученицею, і розповів їй про свої звички мастурбації. Потім він запропонував їй скористатися секс-іграшкою, яку приніс із собою.

2022 року він чіплявся до іншої учениці і говорив їй, що вона теж «сексуальна» і «красива», але її він шокував тим, що надсилав фотографії, на яких він мастурбує.

Трибунал також почув, що він чіплявся і до інших вчителів, розповідаючи одній зі своїх колег, «що він хотів би зробити з нею в сексуальному плані». І якщо цього було недостатньо, він також надсилав колегам свої зображення в оголеному вигляді та відео, на яких він мастурбує.

Чоловік визнав усі звинувачення і тепер чекає на офіційне рішення суду. Вчителю було видано тимчасовий наказ про анонімність, поки триває розслідування.

Нагадаємо, раніше двох вчительок звільнили з роботи за публікацію в Інтернеті контенту для дорослих. Вони використовували платформу OnlyFans для додаткового заробітку.

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *