Від громад Луганщини військовим ЗСУ передали засоби РЕБ та зарядні станції — ОВА

Від громад Луганської області українським військовим передали на фронт засоби РЕБ та зарядні станції, які забезпечать стабільний зв’язок.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, передає Укрінформ.

«Щодня шукаємо можливості додатково допомогти нашим військовим. Запити від них надходять різні, в залежності від поточних потреб. Так, 53-й окремій механізованій бригаді імені князя Володимира Мономаха Рубіжанською громадою передані 10 автомобільних пристроїв радіоелектронної боротьби та дві потужні зарядні станції Bandera Power», — написав очільник області.

Він підкреслив, що засоби РЕБ захистять українських військових, які зараз боронять країну на Донеччині, від ворожих дронів, а станції забезпечать стабільний зв’язок.

«Підтримала наших захисників і Сєвєродонецька громада – українським військовим теж передані засоби РЕБ», — додав керівник ОВА.

Як повідомлялося, із бюджету Хмельницької міської громади виділили 60 млн грн на субвенції військовим частинам, придбання обладнання для армії та фінансування програми інноваційної підтримки у сфері обороноздатності.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *