Війська РФ уночі обстріляли ракетами С-300 пожежну частину і готель у Покровську

Фото У Покровську Донецької області армія РФ поцілила у пожежно-рятувальну частину та готель, пошкоджень зазнали багатоповерхівки міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Вночі російські війська вкотре обстріляли місто Покровськ. Вибуховою хвилею та уламками було пошкоджено ролети пожежного депо, вікна, стелі в службових приміщеннях, оперативний автомобіль та пожежна автоцистерна», — йдеться в повідомленні.

Як зауважили в ДСНС, особовий склад не постраждав.

Як повідомила Покровська МВА у Телеграмі, росіяни випустили по місту чотири ракети.

"Сьогодні близько о 3 години ночі Покровськ укотре потрапив під ворожий обстріл. Окупанти випустили по місту 4 ракети, 2 з яких влучили в інфраструктурний та промисловий обʼєкти. Один з них — готель «Дружба», в який рік тому поцілила російська ракета. З серпня минулого року він не працює та не приймає відвідувачів", — йдеться у повідомленні.

За інформацією МВА, через вибухову хвилю значних пошкоджень зазнали і житлові багатоповерхівки. На цей час надійшло близько 30 звернень від містян щодо ліквідації наслідків обстрілу.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 30 серпня, внаслідок атак армії РФ загинули двоє жителів Донецької області і дев'ятеро поранені. Начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін також повідомив, що у Покровську пошкоджений об'єкт інфраструктури.

Фото: Головне управління ДСНС України у Донецькій області

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *