Вінницьких школярів знайомили із професіями, покликаними робити наше місто кращим

Ландшафтний дизайнер, фахівець з озеленення, інженер покосу та ще з десятком професій, що є затребуваними у КП «Вінницязеленбуд» знайомили школярів. Про секрети і тонкощі фаху учням школи №8 розповіли під час професіографічної екскурсії. Її організували фахівці Вінницького міського центру зайнятості.

Ми проводимо масштабну профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю, з студентською молоддю, знайомимо їх з професіями, з спеціальностями саме на українському ринку праці, щоб діти йшли навчатися і залишалися працювати в нашій країні”, – розповідає начальник відділу активної підтримки безробітних Вінницького міського центру зайнятості Тетяна Баланюк.

Представники цих професій успішно працюють у міському комунальному підприємстві . Їхні щоденні зусилля спрямовані на те, щоб місто було чистим, доглянутим і радувало жителів та гостей своєю красою.

На сьогоднішній день у нас є дуже багато вузькопрофільних професій, таких як бригади по знесенню покосу, інженерні професії, є професії по тепличному господарству, де в нас площа теплиць 940 кв. м, тільки корисної площі”, – розповідає заступник директора КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.

(Еще нет голосов, оставьте первым)