Водія у стані наркотичного сп'яніння та з фальшивими документами затримали у Вінниці

Сьогодні, 9 серпня, близько 01:00 у Вінниці на вулиці Богдана Ступки за порушення правил дорожнього руху патрульні поліціянти зупинили автомобіль Chevrolet Cruze. У водія виявили фальшиве посвідчення та речовину, схожу на наркотичну.

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції, під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі, але він відмовився в присутності двох свідків. При перевірці документів поліціянти виявили ознаки підробки посвідчення водія.


Крім того, чоловік помітно нервував, тому патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, в результаті якої було виявлено колбу з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну. Також у кишені чоловіка знаходився паспорт з його справжніми даними, які не збігалися з тими, що були у посвідченні водія, яке він пред’явив.

При подальшому спілкуванні з інспекторами правопорушник розповів, що придбав водійське посвідчення через мережу інтернет, оскільки він позбавлений права керування.

На водія інспектори винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування автомобілем, бувши позбавленим права керування) та протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). На місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх інших обставин справи.

(Еще нет голосов, оставьте первым)