Волонтери зі Сваляви відправили на фронт мобільну лазню із соляною кімнатою

Відео Завдяки волонтерам із Закарпаття до захисників на фронт вирушив мобільний лазне-пральний комплекс, у якому облаштовано соляну кімнату.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

«З Мукачівщини на фронт вирушив вже 18-й мобільний лазне-пральний комплекс. Попіклувалися про воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади волонтери зі Сваляви, вони виготовили дійсно унікальний комплекс», — написав він.

Як зазначається, громадська організація «Допоможи Україні — Сьогодні» спільно з Фондом Znesnaze21 зробили лазню, якою можуть скористатися до 10 людей одночасно.

«Душовий відсік комплексу оснащений роздягальнею та трьома душами. Три прально-сушильні машини, зона «барбершоп». 100 літрів води можна підігріти дровами, до 500 літрів – бойлером», — додав Гайдай.

Він підкреслив, що цього разу умільці зі Сваляви, крім базової комплектації, додали до мобільного комплексу новинку — встановили соляну кімнату, де не тільки можна відпочити, а й оздоровитися.

Комплекс обладнано вентиляцією та системою проти пожежної безпеки, дезінфекція здійснюється іонізатором, в комплекті передбачені засоби гігієни. Працює все за допомогою дизельного генератора.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація Бичківської територіальної громади Закарпаття перерахувала зарплату працівників за січень на дрони для ЗСУ.

Фото: Мукачівська РДА

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *