Ворог бив по прикордонню Сумщини з різної зброї: за минулу добу — понад 70 вибухів

Російські війська за минулу добу атакували з різних видів озброєння прикордонні території Сумської області, загалом пролунали 72 вибухи.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці.

На Сумщині у Павлівці Сумського району пролунав 1 вибух, ймовірно, FPV-дрон; 5 вибухів, ймовірно, ствольна артилерія 122 мм. У селі Водолаги – 2 вибухи, ймовірно, міномет 120 мм; Грабовське – 6 вибухів, ймовірно, ствольна артилерія 122 мм.

В Охтирському районі у селі Дмитрівка був 1 вибух, ймовірно, FPV-дрон. У Великій Писарівці зафіксовано 4 обстріли: 7 вибухів, ймовірно, FPV-дрон; 1 вибух, ймовірно, скид ВОГ з безпілотника. У Попівці – 10 вибухів, ймовірно, міномет 82 мм.

У Конотопському районі 4 вибухи пролунали у селі Бояро-Лежачі – ймовірно, бив міномет 120 мм та був скид ВОГ з безпілотника.

Обстрілу зазнав і Шосткинський район. Там у селі Годунівка зафіксували 1 вибух, ймовірно FPV-дрон. У Первомайському лунав вибух через застосування росіянами, ймовірно, РСЗВ.

У Середина-Буда – 9 вибухів, ймовірно, FPV-дрон та міномет 82 мм; Гутко-Ожинка – 2 вибухи, ймовірно, ствольна артилерія 152 мм; Уланове – 6 вибухів, ймовірно, ствольна артилерія 122 мм; Чернацьке – 9 вибухів, ймовірно, міномет 120 мм; Стара Гута – 3 вибухи, ймовірно, ствольна артилерія 152 мм; Голубівка – 4 вибухи, ймовірно, ствольна артилерія 152 мм.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, за даними ДПСУ, у російських військ на Сумському напрямку не зафіксовано угруповання, яке могло б досягти стратегічних цілей.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *