Ворог обстріляв Невське на Луганщині з артилерії та дронів

Російські військові минулої доби, 13 липня, вдарили по Невському Луганської області.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Невське учора зазнало обстрілів з артилерії та БпЛА. По Макіївці ворог поцілив з артилерії, реактивної системи залпового вогню та активно застосовував безпілотники у зазначеному районі», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що штурмові дії росіяни проводили у Білогорівці, поблизу Стельмахівки, Греківки, Макіївки.

Лисогор також наголосив, що ще одна людина погодилася виїхати з прифронтового села. Це — 60-річний житель Невського. Йому допомогли дістатися Слов'янська, де мешкають родичі. Красноріченською військовою адміністрацією надаватиметься вся необхідна допомога евакуйованому.

Керівник області зазначив, що жителі окупованої Кремінної захлинаються в побутовому смітті. Останні два роки загарбники мало що робили в місті, а коли стало «гарячіше» — перестали зовсім. Сміття з точок збору ніхто не забирає більше місяця.

Так званому «міністерству освіти лнр» поставлене завдання сформувати загони «движения первых» у кожному класі без винятку.

Як повідомлялося, масштабні лісові пожежі, які не здатні загасити «рятувальники» окупаційного режиму, оголошені причиною того, що дітей з Луганщини відправляють «відпочивати» до Астраханської області РФ.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *