Ворог обстріляв селище на Херсонщині — загинула 80-річна жінка, її донька поранена

Унаслідок ворожого обстрілу селища в передмісті Херсона загинула 80-річна жінка, її 48-річна донька важко поранена.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством», — ідеться в повідомленні.

Ворог обстріляв селище на Херсонщині - загинула 80-річна жінка, її донька поранена

За даними слідства, 25 вересня 2024 року близько 13 години, військові РФ, попередньо, з артилерії обстріляли селище Зимівник.

Як зазначається, внаслідок атаки російських військових загинула 80-річна жінка. Її 48-річна донька тяжко травмована та доправлена до лікарні. Обидві на момент обстрілу перебували на подвір’ї.

У Херсонській МВА своєю чергою також інформують, що у передмісті Херсона внаслідок обстрілу з боку російських окупаційних військ травми, несумісні з життям, отримала 80-річна жінка.

Херсонська ОВА повідомляє, що російська армія вкотре за день атакує Херсон. Внаслідок чергового обстрілу постраждали двоє людей, які перебували на вулиці. Смертельно поранено 80-річну жінку. Також до лікарні доставили 48-річну місцеву жительку з вибуховою травмою, контузією, пораненням обличчя та передпліччя. Потерпіла – під наглядом медиків.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області минулої доби через російську агресію одна людина загинула та ще 18 зазнали поранень.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *