Ворог протягом доби обстріляв артилерією і ракетами Невське на Луганщині, є руйнування

Невське у Луганській області росіяни минулої доби обстрілювали з артилерії та ракетами,  є влучання щонайменше по п’яти будинках.

Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Учора під вогнем противника опинилося кожне село, де є цивільне населення. Це і Невське, і Макіївка, і Новолюбівка. Артилерійський і мінометний вогонь ворог також спрямував у бік Стельмахівки та Куземівки", — написав Лисогор.

За його словами, найважча ситуація в Невському, по якій крім артилерійських обстрілів завдані удари чотирма ракетами. Є влучання щонайменше по п’яти будинках.

У Новолюбівці постраждали господарські споруди. Представники Красноріченської громади попри обстріли змогли доставити жителям села продуктові набори.

Лисогор зазначив, що авіаційних ударів окупанти завдали по Сергіївці та Макіївці.

Бойові дії розгорталися біля Білогорівки та Новоєгорівки, поінформував начальник ОВА.

Тим часом, за його словами, у так званій «ЛНР» підприємцям у понад 440 населених пунктах дозволили не встановлювати розрахункові апарати у магазинах. Тож ціну на товар, за якою його відпускатимуть людям, не перевірятимуть.

"Причини, на які посилаються окупанти, – відсутність регулярного транспортного сполучення і жахливий стан доріг. Тобто, скаржаться на власноруч зруйновану за ці роки логістику та інфраструктуру", — зауважив Лисогор.

Він також зазначив, що у начальних закладах Новопсковської та Білолуцької громад загарбники "готують" дітей до ймовірних атак на школи. Зокрема, відпрацьовували дії з захопленням будівлі та укладанням школярів на підлогу, погрожуючи їм макетами зброї.

Як повідомлялося, російські загарбники минулої доби обстріляли 8 населених пунктів Запорізької області, зафіксовано понад 390 ударів.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *