Ворог завдав авіаудару по Селидовому: двоє загиблих, троє поранених

Відео Армія РФ завдала авіаудару по місту Селидове на Донеччині, у результаті дві людини загинули та три отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області та опублікувало відповідне відео з міста.

«Сьогодні ворог завдав авіаудару по місту Селидове. Ціллю росіян стали мирні мешканці — 2 людини загинули та 3 поранені», — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що рятувальники Селидівського гарнізону та приданого медичного розрахунку ДСНС Тернопільщини прибули на місце обстрілу та надали домедичну допомогу двом пораненим особам (чоловікам 1988 р.н. та 1980 р.н.). Після чого обох постраждалих з численними осколковими пораненнями співробітники ДСНС транспортували до лікувального закладу у місто Покровськ.

Також внаслідок обстрілу були пошкоджені п’ять п'ятиповерхівок, шість приватних будинків і автомобіль, констатували в управлінні ДСНС.

Як повідомлялося, Донеччина наразі перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та різні інфраструктурні об’єкти.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту — близько 300 км.

На підконтрольній українській владі території Донеччини наразі залишаються близько 472 тис. мешканців.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *