Ворожий обстріл пошкодив об’єкт енергетичної інфраструктури у Херсоні

У Херсоні росіяни вночі поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури, зранку енергетики задіяли резервні лінії, наразі електропостачання у місті повністю відновлене, але аварійні роботи тривають.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Цієї ночі весь Херсон відчув перебої з електропостачанням», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що під час нічних обстрілів російські війська поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури. Електрика зникла в окремих місцях на кілька хвилин. Частина Центрального та Дніпровського районів міста була знеструмлена до 5 години. Через загрозу повторних атак спеціалісти не могли вночі приступити до ліквідації аварії.

Проте, як розповів Мрочко, зранку енергетики задіяли резервні лінії. Наразі електропостачання у місті повністю відновлене, але аварійні роботи тривають.

Населення закликають споживати електроенергію економно, електроприладами користуватися тільки за крайньої потреби, щоб підтримати енергетичну систему міста у робочому стані до повного відновлення пошкодженого обладнання.

Мрочко також поінформував, що за минулу добу російські війська 9 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Садовому. Зокрема, були пошкоджені 9 приватних будинків, СТО, 5 цивільних автомобілів та газопровід.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Херсонській громаді в Антонівському старостаті внаслідок обстрілу сталась аварія на водогоні.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *