Xiaomi випустила свій найкрасивіший смартфон на глобальному ринку (фото)

Для глобального ринку представили «середняк» Xiaomi 14 Civi / фото Xiaomi

Xiaomi запустила міжнародні продажі Xiaomi 14 Civi. Це глобальна версія китайського Civi 14 Pro, який вийшов у березні 2024 року і став справжній хітом. Дизайн і характеристики у них ідентичні, повідомляє GSMArena.

Xiaomi Civi – це нетипова для компанії серія смартфонів, головною «фішкою» якої є дизайн. Девайс доступний у трьох кольорах: Shadow Black Cruise Blue і Matcha Green. Найефектніший вигляд має зелена варіація: її задня частина виконана зі штучної шкіри, яка є більш стійкою до зносу.

Крім яскравого дизайну смартфон отримав майжефлагманський процесор Snapdragon 8s Gen 3, якого вистачить для всіх сучасних ігор. Екран у Xiaomi 14 Civi відносно компактний: 6,55 дюймова AMOLED-панель з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 120 Гц. Акумулятор – 4700 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 67 Вт.

Відео дня

Також Xiaomi робить серйозну ставку на фотоможливості: Xiaomi 14 Civi став першим не флагманським смартфоном компанії з камерою Leica. У апарата при собі тріо камер на 50+50+12 МП, а в ролі основного сенсора встановлено Light Fusion 800. Фронтальна камера отримала два датчики на 32 Мп.

У продажу будуть доступні дві модифікації гаджета: на 8/256 Гбайт за 515 доларів і на 12/512 ГБ за 575 доларів.

Xiaomi випустила свій найкрасивіший смартфон на глобальному ринку (фото)

Xiaomi 14 Civi

Раніше цього місяця Xiaomi представила бюджетний Redmi 13, який за свої гроші пропонує цілком гідні характеристики, включно з камерою на 108 Мп і захистом від води.

А восени вийде флагманська серія Xiaomi 15. Великий витік розкрив усе про камеру – на нас чекає великий апдейт. Також смартфони одними з перших на ринку отримають новий чип від Qualcomm.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *