У Баренцовому морі загорівся протичовновий корабель РФ «Адмірал Левченко»: що відомо

У Баренцовому морі горить великий російський корабель "Адмірал Левченко" / Фото: із соцмереж

Дмитро Плетенчук зауважив, що на охопленому вогнем судні перебуває декілька сотень членів екіпажу.

На російському великому протичовновому кораблі «Адмірал Левченко», який зараз перебуває в Баренцевому морі, розпочалася пожежа.

Про це повідомив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук, відповідний допис він залишив на своїй сторінці у Facebook.

«Горить-палає техніка ворожа. А точніше великий протичовновий корабель «Адмірал Левченко» у Баренцовому морі. Триває боротьба за живучість, сподіваємося марна», – зазначив він.

За словами Плетенчука, так буває, коли «свєрхдєржава» отримує санкції від України та не може обслуговувати самостійно двигуни,  вироблені у Миколаєві. Український військовий наголосив, що десяти років не вистачило на розв’язання цієї проблеми. Одна з установок і запалала.

«Класно у вас навчання проходять, чуваки, не зупиняйтеся. Щоб ви розуміли, там екіпажу декілька сотень. Не «масква», звісно, але теж непогано», – з іронією підсумував Дмитро Плетенчук.

Раніше Плетенчук повідомив, що інформація про те, що ЗСУ вдарили по російському десантному кораблю типу Ропуха в акваторії Азовського моря 8 червня, не відповідає дійсності.

Читайте провідні новини на сьогодні:

  • Три сценарії закінчення війни в Україні: який найбільш реалістичний
  • Мобілізація: хто і де може дати повістку, як оскаржити рішення ВЛК та «сюрприз» для багатодітних чоловіків
  • Курс валют в Україні: долар швидко дешевшає – купувати чи зачекати

tsn.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *