У Чернігові запрацював рекрутинговий центр ЗСУ

У Чернігові відбулось відкриття рекрутингового центру української армії.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив уповноважений представник МОУ з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

"Ми йдемо по готовності кожного регіону до відкриття такого центру… На сьогодні готовий Чернігів. Вони швидко підготувалися і ми вдячні місцевій владі. Відповідно, тепер в ЦНАПі є центр і можливість жителям області сюди звернутись, зателефонувати та прийти, скористатися цими послугами. По готовності тих областей, де ми ще не присутні, так само будуть відкриті центри і там. На сьогодні вже в нашій мережі 30-й центр саме в Чернігові відкритий", — сказав Бежевець.

За його словами, наразі до рекрутингових центрів Міністерства оборони звернулися більше 12 000 тисяч людей, 3 500 тисяч кандидатів в процесі підбору вакансій та1360 осіб на сьогодні вже закінчують оформлення в ТЦК або вже служать.

"Попередньо ми запланували в найближчі місяці відкрити ще 10 таких центрів, а далі будемо дивитись, де ще така потреба буде виникати", — додав представник МОУ.

Як повідомляв Укрінформ, у Сумах відбулось відкриття рекрутингового центру української армії.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *