У Google «Фото» з’явилася функція, яку давно просили користувачі

Google Photos представляє нову функцію перевороту зображень / фото ua.depositphotos.com

Команда Google додала у свій сервіс Google «Фото» (Google Photos) невелике, але корисне доповнення, про яке давно просили користувачі. Першим звернув увагу на нововведення тематичний ресурс Android Authority.

Як виявилося, весь цей час у Google «Фото» була відсутня одна базова опція – можливість дзеркально відобразити або перевертати зображення по горизонталі. Досі можна було лише обрізати, обертати або налаштовувати співвідношення сторін.

Нову кнопку Flip можна знайти в розділі «Обрізка» інструментів редагування. Після редагування, Google «Фото» збереже нову версію зображення у вигляді копії, тим самим гарантуючи, що вихідне зображення залишиться недоторканим.

Відео дня

Ця функція особливо корисна, коли користувач хоче швидко «віддзеркалити» своє селфі (якщо така можливість відключена в додатку камери). Варто зауважити, що це оновлення доступне тільки в мобільному клієнті Google «Фото», веб-версія сервісу такої функції не має.

У Google "Фото" з'явилася функція, яку давно просили користувачі

Від початку 2024 року в Google «Фото» з’явилося чимало корисних функцій. Наприклад, користувацька медіатека більше не захаращується однаковими або схожими фотографіями. А в серпні ШІ-функції для редагування в «Google Фото» стали безкоштовними для всіх.

Раніше фахівці назвали смартфони з найкращими камерами на сьогодні. Часто користувачі під час вибору смартфоні орієнтуються тільки на кількість мегапікселів: мовляв, чим більше мегапікселів, тим більш чіткими мають бути знімки. Однак на практиці ця характеристика мало впливає на якість фото.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *