У Херсоні домовилися з USAID про поставку газопоршневих генераторів

У Херсоні домовилися з представниками USAID щодо поставки газопоршневих генераторів — додаткових джерел електричного живлення для міста.

Про це у Телеграмі повідомила Херсонська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Сьогодні відбулася онлайн нарада за участю представників Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та заступника начальника Херсонської ОВА Антона Самойленка. Учасники розглянули питання щодо можливості встановлення у Херсоні додаткових джерел електричного живлення… За результатами обговорення зазначеного питання було досягнуто домовленостей з представниками USAID щодо поставки газопоршневих генераторів до Херсона», — йдеться у повідомленні.

У Херсоні домовилися з USAID про поставку газопоршневих генераторів

Фото: Херсонська ОВА

Очікується, що газопоршневі установки генеруватимуть електроенергію передусім для підприємств критичної інфраструктури, що забезпечить місту безперебійне теплопостачання в умовах аварійних або планових відключень електроенергії.

Крім того, вироблена установками електоенергія може відпускатися в мережу для інших споживачів, що може зменшити дефіцит в енергосистемі в пікові години.

Як повідомлялося, Херсонщина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інш інфраструктурні об’єкти.

Перше фото: xtra.net

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *