У Херсоні внаслідок обстрілу поранена 14-річна дівчинка

У Херсоні внаслідок російського обстрілу зазнала поранень 14-річна дівчина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура у Телеграмі.

«За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни», — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 19 серпня близько 23:00 російські військові атакували Херсон, попередньо, з артилерійської зброї.

Як зазначається, унаслідок обстрілу постраждала 14-річна дівчинка, яка перебувала вдома. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, акубаротравму вуха.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко оприлюднив у Фейсбуці наслідки цього ворожого обстрілу, внаслідок якого поранена дитина та була знищена колекція рідкісних голубів.

«Другий день народження у всієї родини. Таким вважатимуть 19 серпня 2024 року херсонці, яким учора пощастило вижити після масованого ворожого обстрілу. Вибухову та закриту черепно-мозкову травми, а також контузію отримала 14-річна дівчинка», — написав Мрочко.

За його словами, очевидці нарахували 12 прильотів. Є побиті хати, автівки, знищена колекція рідкісних голубів — загинули одночасно 80 птахів.

Підкреслюється, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації вже зранку працюють з постраждалими – надають їм комплексну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області минулої доби внаслідок обстрілів зазнали поранень четверо людей, зокрема дитина.

Фото: Суспільне Херсон

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *