У Херсонській громаді за день поранені 10 цивільних, один з них — у тяжкому стані

У Херсонській міській територіальній громаді в суботу, 10 серпня, російські загарбники поранили 10 людей, одна з них перебуває в тяжкому стані.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ отримали поранення 10 людей, серед них — підліток. Хлопцю 15, жінкам 40, 45, 55 і 82 роки, чоловікам 41, 53, 58, 65, 74. Найстарший з чоловіків тяжкий, двоє – легкопоранені, решта — у стані середньої тяжкості», — написав очільник громади.

Він зазначив, що переважна більшість постраждалих — з Дніпровського району міста, ворог атакував їх дронами.

Мрочко звернувся до населення із закликом бути обережними. «Зважайте на ці обставини. Будьте обережні і не перебувайте довго на відкритому просторі», — написав він.

І нагадав, що військова міська адміністрація при пораненнях надає одноразову грошову допомогу: дорослі отримують 20 тис. грн, діти – 30 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото: МВС

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *