У Житомирі відкрили центр ментального здоров’я

Фото У Житомирі відкрився центр ментального здоров'я в рамках програми “Ти як?”, якою опікується перша леді України Олена Зеленська.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, передає Укрінформ.

“Сьогодні на Житомирщині, безпосередньо в обласному центрі, відкрився новий центр ментального здоров'я в рамках програми "Ти як?", якою опікується перша леді України Олена Зеленська”, — поінформував Бунечко.

За його словами, центр пропонує регулярні тренінги, семінари та практичні заняття з фахівцями у сфері психологічного здоров'я. Це допоможе українцям отримати необхідні знання та навички для самопідтримки та взаємодопомоги у складних ситуаціях.

У новому центрі також будуть регулярно проводитися зустрічі консультантів з регіональними координаторами. Ці зустрічі спрямовані на обговорення поточних викликів і розробку стратегій для покращення надання послуг у всіх центрах ментального здоров'я області.

Начальник ОВА додав, що у сучасних умовах стрес та психоемоційні навантаження стали невід'ємною частиною нашого життя, тому важливо формувати в суспільстві розуміння того, що потреба в психологічній допомозі — це не слабкість, а природна реакція на складні обставини.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні в Тернополі відкрили центр ментального здоров’я на базі Тернопільського обласного медичного центру соціально небезпечних захворювань.

Фото: Віталій Бунечко, Facebook

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *