У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку на футбольному полі

Правоохоронці розлідують побиття підлітками 12-річної дівчинки на столичному стадіоні.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба столичної прокуратури.

«Днями у соцмережах було опубліковано відео, на якому зафіксовано, як група підлітків по черзі наносить удари 12-річній дівчині та знімає свої дії на мобільний телефон. Встановлено, що ці події трапились 2 серпня 2024 року на території одного із спортивних майданчиків, розташованого на Мінському масиві, що в Оболонського району столиці. Також встановлені особи трьох дівчат, що завдавали удари потерпілій. З ними та їхніми батьками проводяться слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку на футбольному полі

Як повідомили у поліції Києва, четверо знайомих дівчат віком від 13 до 15 років запросили 12-річну школярку на прогулянку футбольним полем, однак під час зустрічі по черзі стали завдавати удари по голові та тілу. Під час розмови із поліцейськими неповнолітні порушниці пояснили, що завдали тілесних ушкоджень товаришці через те, що вона нібито розпускала про них плітки.

У Києві підлітки побили 12-річну дівчинку на футбольному полі

Наразі із 12-річною школяркою усе добре, її життю та здоров’ю нічого не загрожує, додали у поліції.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу). Досудове розслідування проводять слідчі Оболонського управління поліції ГУ Нацполіції у м. Києві.

Як повідомляв Укрінформ, Дніпровське райуправління поліції Києва проводить розслідування інциденту стосовно побиття 13-річного учня однієї зі шкіл Києва.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *