У Києві тимчасово погіршилася якість повітря, містянам радять обмежити перебування на вулиці

У Києві станом на 16 годину вівторка спостерігається тимчасове погіршення якості повітря, рекомендується обмежити перебування на вулиці.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Станом на 16:00 16 липня рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві високий. Ймовірною причиною тимчасового погіршення стану повітря є метеорологічні умови (зокрема, дуже низька швидкість вітру), що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішків у приземному шарі повітря", — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на всіх пунктах моніторингу атмосферного повітря спостерігається перевищення гранично допустимої концентрації озону, на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 спостерігається перевищення гранично допустимої концентрації сірководню.

У КМДА рекомендують містянам: обмежити перебування на вулиці; відмовитися від фізичної активності на відкритому повітрі; пити багато води.

Як повідомлялося, у середу, 17 липня, в Україні вдень утримається сильна спека 35-39°, місцями пройдуть короткочасні дощі.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *