У Кривому Розі знайшли мертвим ексдиректора гірничо-збагачувального комбінату — ЗМІ

У Криворізькому районі на одній із баз відпочинку знайшли мертвим колишнього директора Центрального гірничо-збагачувального комбінату Дмитра Шевчика. На місці працює поліція.

Про те, що знайдено тіло саме Шевчика, з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах повідомило Суспільне.

За даними поліції Дніпропетровської області, повідомлення про смерть чоловіка на одній із баз відпочинку у Криворізькому районі надійшло до поліції 8 жовтня.

У Кривому Розі знайшли мертвим ексдиректора гірничо-збагачувального комбінату - ЗМІ

«Для встановлення всіх обставин події на місці працюють правоохоронці Криворізького районного управління поліції, криміналістична лабораторія, пересувна криміналістична лабораторія НДЕКЦ МВС та судово-медичний експерт. Триває огляд місця події, збір речових доказів, встановлення та опитування свідків», – йдеться в офіційному повідомленні.

У Кривому Розі знайшли мертвим ексдиректора гірничо-збагачувального комбінату - ЗМІ

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу з попередньою додатковою кваліфікацією «самогубство».

При цьому імені загиблого поліція не називає. На офіційних сторінках Шевчика в соцмережах жодної інформації щодо цього також немає.

Як повідомлялося, на місцевих виборах 2020 року Шевчик балотувався на посаду міського голови Кривого Рогу від партії «Слуга народу».

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *