У Лимані через безпекову ситуацію закрили відділення Ощадбанку, але банкомат працює

Ексклюзив У місті Лиман на Донеччині через безпекову ситуацію припинило роботу відділення Ощадбанку, але у місті ще продовжує працювати банкомат і люди мають змогу знімати гроші.

Про це кореспонденту Укрінформу 30 липня по телефону повідомили у філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк».

«У Лимані ми закрили відділення Ощадбанку через безпекову ситуацію. Таке рішення було прийнято і погоджено з місцевою владою. Ми якомога довше їздили ще мобільним підрозділом туди, обслуговували, іноді їздили по два рази на тиждень, іноді один. Але зараз не можемо. Взагалі виїжджати туди дуже небезпечно», — сказали у філії банку.

Але додали, що у Лимані ще є банкомат Ощадбанку, який обслуговується, і люди можуть знімати гроші.

Крім того, повідомили, що у Торецьку зараз вже закрите відділення Ощадбанку, роботу якого через небезпеку ще у березні 2024 року було тимчасово призупинено, але у місті тоді продовжували працювати два банкомати.

«Наразі у Торецьку і банкомати вже не працюють, тому що вже інкасації там проводити дуже небезпечно», — додали у філії Донецького облуправління АТ «Ощадбанк».

За інформацією працівників філії, не так давно ще у місті Мирноград об'єднали два відділення в одне.

«Ми об'єднали в Мирнограді відділення, зробили одне з двох…Ми більш ущільнили, бо в кожному відділенні було небагато співробітників. Тому краще було зробити одне таке відділення потужне, щоб можна було всім надавати різні банківські послуги без обмежень», — пояснили у фінустанові.

Там констатували, що на сьогоднішній день у населених пунктах Донецької області продовжують працювати 27 стаціонарних відділень Ощадбанку, ще два мобільних відділення знаходяться у приміщеннях у місті Святогірськ та у селищі Богатир Волноваського району, а також офіційно працює мобільне відділення на базі автомобіля «Форд». 

Тобто, з травня цього року кількість стаціонарних відділень на Донеччині скоротилося на три відділення.

Як повідомлялося, Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту — близько 300 км. На підконтрольній українській владі території Донеччини залишаються близько 470 тис. мешканців.

Область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Фото: EXPRES.UA

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *