У Лізі Європи та Лізі конференцій відбулися перші півфінали

«Баєр» продовжує сезон-казку, «Астон Вілла» потрапила під кризу англійських клубів.

«Баєр» святкує перемогу

Після Ліги чемпіонів час проводити перші перші півфінальні матчі настав для футбольних турнірів рейтингом нижче — Ліги Європи та Ліги конференцій.  

У ЛЄ статус безумовного фаворита на шляху до вирішального поєдинку підтвердив «Баєр». Команда Чабі Алонсо, яка вже здобула дострокову перемогу в Бундеслізі і досі не зазнала жодної поразки в сезоні, комфортно переграла на виїзді римську «Рому». Голи в активі Вірца та Андріха, 2:0 у підсумку.

Протистояння «Марселя» та «Аталанти» можна називати дуеллю імені Руслана Маліновського: український хавбек грав за обидва клуби. Хто сильніший, французи та італійці поки не визначили. Забивши по голу у перші 20 хвилин гри, команди більше не спромоглися потішити глядачів на «Стад Велодром» результативністю. 1:1, в цій парі ще нічого не зрозуміло. 

У Лізі конференцій матчі видалися багатшими на забиті м’ячі. Грецький «Олімпіакос» шокував «Астон Віллу»: вдома єдиний представник Англії у єврокубках пропустив аж чотири голи, хет-трик в активі Ель-Каабі. Рахунок 2:4 на табло після фінального свистка залишає питання, чи здатні бірмінгемці претендувати на фінал.

Не менш весело було й у Флоренції, де «Фіорентина» приймала «Брюгге». Тут господарі вже у компенсований час таки спромоглися вирвати перемогу — 3:2, бельгійська команда догравала у меншості після вилучення Онєдіки.

  • У Лізі чемпіонів «Реал» та «Баварія» зіграли внічию 2:2, а дортмундська «Боруссія» мінімально обіграла «ПСЖ». 

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *