У Львові британці передали українським воїнам 32 позашляховики

Фото У Львові 64 британці передали українським воїнам 32 позашляховики в межах ініціативи «Пікапи для Миру».

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Близько семи десятків британців приїхали сьогодні на Львівщину, щоб побачити Україну і особисто передати нашим воїнам 32 позашляховики… 64 британці приїхали у нашу область цілими сімʼями, навіть з дітьми – це свідчення щирої віри у нашу перемогу. З такими надійними друзями ми точно здобудемо її», — написав очільник області.

Він зазначив, що це вже 15 місія в межах ініціативи британського фермера Марка Лерда – «Пікапи для Миру». Таким чином у межах місії українські оборонці отримали вже понад 360 позашляховиків.

«Дуже символічно, що пікапи для миру ми передаємо у день, коли у Швейцарії розпочинається Глобальний саміт миру. Віримо, що скоро в Україні настане справедливий мир», — підкреслив Козицький.

Він повідомив, що цього разу позашляховики їдуть до захисників з 24 ОМБр імені короля Данила, Повітряне командування «Захід» Повітряних сил ЗСУ, підрозділів Національної гвардії, Національної поліції та у 80 окрему десантно-штурмову бригаду ДШВ ЗСУ, які зараз перебувають на лінії зіткнення.

«Машини вирушають не порожні. Наші британські друзі укомплектували їх генераторами, медичними засобами на 2,5 млн гривень, одягом для військових, колесами підвищеної прохідності та іншими гуманітарними вантажами», — додав керівник ОВА.

Як повідомлялося, Україна жодного разу з початку повномасштабного вторгнення не зверталася до міжнародних партнерів за допомогою з постачання крові чи її компонентів.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *