У мережі показали наступні «розкладачки» Xiaomi – вони вперше вийдуть у Європі

Xiaomi скоро випустить нове покоління Mi Fold і «новинка» Mix Flip / фото Mix Fold 3

Компанія Xiaomi офіційно підтвердила, що її нові складні смартфони — Mix Fold 4 і Mix Flip — будуть представлені 19 липня. За лічені дні до анонсу в мережі з’явилися фотографії пристроїв і частина їхніх характеристик.

Xiaomi Mix Fold 4, на відміну від попередника, буде оснащений трьома камерами, при цьому логотип Leica нікуди не подівся. Судячи з картинки, основна камера отримає перископічний модуль і підтримуватиме 100-кратний зум. Зовнішній екран оснастять отвором для фронтальної камери.

У плані начинки, смартфон отримає процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, до 16 ГБ ОЗП/1 ТБ накопичувача, акумулятор 5000 мАг і найтонший корпус на ринку. Інсайдери також зазначають, що Mix Fold 4 стане першою моделлю Mix Fold від Xiaomi, яку запустять по всьому світу, а не тільки в Китаї.

Відео дня

За словами аналітиків, найголовніше, що стримує Xiaomi від збереження домінування Samsung у сегменті складних апаратів, — рішення бренду продавати «розкладачки» тільки на домашньому ринку.

У мережі показали наступні "розкладачки" Xiaomi – вони вперше вийдуть у Європі

Xiaomi Mix Fold 4 / Джерело: Gizchina

Також Xiaomi готує до анонсу свою першу «розкладачку» в стилі Samsung Galaxy Flip. Пристрій називатиметься Xiaomi Mix Flip. Дизайном він навряд чи когось здивує — це класична «розкладачка» з двома круглими модулями на тильній частині.

Цей смартфон теж отримає найпотужніший процесор Snapdragon 8 Gen 3, підтримку бездротової зарядки, а корпус буде захищений від води і пилу. Є також інформація і про наявність двостороннього супутникового зв’язку.

У мережі показали наступні "розкладачки" Xiaomi – вони вперше вийдуть у Європі

Xiaomi Mix Flip на «живих» фото / Джерело: MySmartPrice

У мережі показали наступні "розкладачки" Xiaomi – вони вперше вийдуть у Європі

Xiaomi Mix Flip на «живих» фото / Джерело: MySmartPrice

Разом з Mix Flip і Mix Fold 4 на презентації 19 липня Xiaomi представить Redmi K70 Ultra, який ще до анонсу став найпотужнішим телефоном в AnTuTu.

А вже в жовтні 2024 року вийде флагманська серія Xiaomi 15. Відомо, що смартфони першими на ринку отримають процесор Snapdragon 8 Gen 4 і захист IP69. А відмітною особливістю Pro-моделі буде поліпшена потрійна камера на 50 Мп.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *