У мережі з’явилися фото всіх кольорів iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro отримає новий бронзовий колір / фото MacRumors

Авторитетний інсайдер Сонні Діксон виклав у мережу фотографію, на якій, як стверджується, показані iPhone 16 Pro у всіх чотирьох кольорах.

Попри ранні повідомлення про повернення популярного забарвлення «рожеве золото», на знімках показаний «бронзовий» iPhone 16 Pro. Він замінить «титановий синій», який вперше з’явився в iPhone 15 Pro.

Також на вибір покупцям залишаться стандартні варіанти – чорний, білий і натуральний титан.

Відео дня

У мережі з’явилися фото всіх кольорів iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro / фото з твіттера

Що стосується базових iPhone 16 і iPhone 16 Plus, то вони будуть доступні в п’яти колірних рішеннях: чорний, білий, синій, зелений і рожевий. Сама палітра буде більш насиченою порівняно з актуальною серією, кажуть джерела.

У мережі з’явилися фото всіх кольорів iPhone 16 Pro

iPhone 16 / фото з твіттера

Якщо в планах Apple нічого не зміниться, iPhone 16 будуть представлені в середині вересня. Bloomberg повідомляв, що від айфонів 2024 року не варто чекати багато чого: помітні зміни в Купертіно приберегли для 2025 року, коли дебютує ультратонка модель.

Разом з айфонами у вересні представлять нові Apple Watch, AirPods і, можливо, iPad з iPad mini. А вже навесні 2025 року вийде новий бюджетний iPhone SE, характеристики якого порадують навіть Android-юзерів.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *