У мережі з’явилися нові зображення iPhone 16 Pro – це фінальний дизайн

Нові гаджети не будуть сильно відрізнятися від актуальних апаратів / фото MacRumors

Очікується, що у 2024 році преміальні смартфони Apple не відрізнятимуться радикально від тогорічних «прошок». Принаймні в плані дизайну – це підтверджують свіжі макети. Очевидно, перед нами фінальний дизайн, враховуючи, що до презентації залишилося трохи більше ніж місяць.

Загалом нові смартфони не надто відрізнятимуться від актуальних апаратів – принаймні, із заднього боку. На місці і плоскі грані, і впізнаваний квадратний блок, і три камери в ньому. На передній панелі залишиться Dynamic Island.

Раніше джерела MacRumors повідомляли, що iPhone 16 Pro буде доступний у чотирьох кольорах: Natural Titanium, White Titanium, Black Titanium і Rose Titanium. Ймовірно, ці колірні виконання, за винятком рожевого, і зображені на знімку.

Відео дня

У мережі з'явилися нові зображення iPhone 16 Pro – це фінальний дизайн

iPhone 16 Pro / фото з твіттера

А ось базові iPhone 16 і 16 Plus відрізнятимуться від представників 15-ї серії новим овальним блоком камер. Таким чином вони будуть схожі на суміш iPhone X і 12.

У мережі з'явилися нові зображення iPhone 16 Pro – це фінальний дизайн

Усі забарвлення iPhone 16 показали на живих фотографіях / фото з твіттера

Анонс смартфонів відбудеться в середині вересня. Ми чули, що Pro-моделі рекордно зростуть у розмірах, отримають великий апрейд камери і рекордно тонкі рамки навколо екрана. Раніше інсайдер розкрив усі характеристики і ціни iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max.

Усі моделі iPhone 16 також отримають один процесор Apple A18, нову кнопку Capture на правому торці, кнопку Action, доступну зараз тільки на iPhone 15 Pro, і деякі інші поліпшення. Разом із новими айфонами на вересневій презентації покажуть оновлены Apple Watch і AirPods.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *