У Миколаєві в ДТП постраждали двоє дітей і четверо дорослих

Фото У Миколаєві внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждали шестеро людей, у тому числі дві дитини — чотирьох і девʼяти років.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

Як зазначається, ввечері у суботу, 29 червня, на перехресті вулиць Лягіна та Потьомкінської у центрі міста зіткнулись Toyota Land Cruiser Prado і ВАЗ-21110 під керуванням 39-річних чоловіків.

У Миколаєві в ДТП постраждали двоє дітей і четверо дорослих

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля ВАЗ-21110 та його пасажири чотирьох, девʼяти, 28, 35 та 55 років з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доправлені до медичних закладів", — поінформували у поліції.

Правоохоронці додали, що водій Toyota в аварії не постраждав.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Поліцейські встановлюють обставини та причини аварії. Громадян, які мають будь-яку інформацію, закликають звернутись за телефоном 063-621-4634 або 102.

Як повідомлялося, 27 червня у Миколаївському районі уламки збитої російської ракети впали на трасу, внаслідок чого зазнав поранень водій вантажівки та сталася ДТП.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *